De Coffee Experience professionele concepten totale invulling van de koffiewens en bijpassende theevariaties

De Coffee Experience

Configureer uw eigen advies

Vind het best passende Coffee Experience concept


Open de configurator
Koffie configurator

Een afgemeten Coffee Experience concept

Via deze advies configurator komt u door het beantwoorden van enkele vragen tot het voor u beste koffie concept. Vraagt u op basis van de uitkomst een vrijblijvend advies aan, dan heeft onze specialist al voldoende informatie om zich voor te bereiden.

Maak hierboven een keuze uit één va de hoofdcategorieën koffieconcept, thee en/of hot chocolate concept of koffiemachine om te beginnen. Via de terug knop gaat u eenvoudig een stap terug en om helemaal van voren af aan te beginnen kiest u een nieuwe hoofdcategorie.

Coffee Experience - branchekeuze

Kies uw branche

Allereerst is het soort branche waarvoor u een koffieconcept zoekt erg bepalend. Wat verwachten uw gasten en wat voor rol heeft koffie in uw organisatie? Kies hieronder de branche waarvoor u een koffieconcept zoekt.

Branchekeuze

Coffee experience - hotel - koffiekeuze

Kies uw koffiesoort

Vervolgens is de keuze voor het soort koffie natuurlijk doorslaggevend voor het best passende concept. Wilt u de koffie op basis van espressobonen of zoekt u een filteroplossing. Is certificering belangrijk of juist het onderscheidende vermogen?

Koffiekeuze

Coffee experience - bedrijf - koffiekeuze

Kies uw koffiesoort

Vervolgens is de keuze voor het soort koffie natuurlijk doorslaggevend voor het best passende concept. Wilt u de koffie op basis van espressobonen of zoekt u een instant / freshbrew of een filteroplossing. Is certificering belangrijk of juist het onderscheidende vermogen?

Koffiekeuze

Coffee experience - restaurant - koffiekeuze

Kies uw koffiesoort

Vervolgens is de keuze voor het soort koffie, of een uitgebreid assortiment natuurlijk doorslaggevend voor het best passende concept. Wilt u een eigen koffiemerk ontwikkelen dat volledig past bij de uitstraling van uw zaak of kiest u voor een bestaand kwaliteitskoffiemerk.

Koffiekeuze

Coffee experience - speciaalzaak - koffiekeuze

Kies uw koffiesoort

Vervolgens is de keuze voor het soort koffie natuurlijk doorslaggevend voor het best passende concept. Wilt u een eigen koffiemerk ontwikkelen dat volledig past bij de uitstraling van uw zaak of kiest u voor een bestaand kwaliteitskoffiemerk.

Koffiekeuze

Coffee experience - fastfood - koffiekeuze

Kies uw koffiesoort

Vervolgens is de keuze voor het soort koffie natuurlijk doorslaggevend voor het best passende concept. Wilt u de koffie op basis van espressobonen of zoekt u een instant / freshbrew of een filteroplossing.

Koffiekeuze

Coffee experience - espressokeuze

Kies het soort espressokoffie

Het soort branding van de espressokoffie is bepalend voor het best passende concept. Moet de espresso op traditionele Italiaanse wijze gebrand zijn of heeft een Nederlandse branding de voorkeur?

Espressokeuze

Coffee experience - gecertificeerde koffiekeuze

Kies het soort gecertificeerde koffie

Voor koffie zijn er onafhankelijke organisaties nodig, die toezicht houden op arbeidsomstandigheden, fair trade, duurzaamheid en milieu. Maak een keuze voor het soort gecertificeerde koffie.

Gecertificeerde koffiekeuze

Coffee experience - gecertificeerde espressokeuze

Kies het soort gecertificeerde espressokoffie

Het soort branding van de espressokoffie is bepalend voor het best passende concept. Moet de espresso op traditionele Italiaanse wijze gebrand zijn of heeft een Nederlandse branding de voorkeur?

Espressokeuze

Coffee experience - gecertificeerde italiaanse espressokeuze

Kies het soort Italiaanse espressokoffie

Binnen de gecertificeerde Italiaanse espressokoffies zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn exclusieve specialty coffees en biologische en/of fairtrade variaties. Maak hieronder een keuze uit een van de mogelijkheden.

Italiaanse espressokeuze

Coffee experience - bedrijf - zelf ontwikkelen

Kies uw koffiesoort

Bij het samenstellen van een eigen koffiemerk is de keuze voor het soort koffie ook de eerste stap. Kies hieronder het soort koffie dat de basis vormt voor uw eigen koffiemerk.

Koffiekeuze eigen merk

Coffee experience - Italiaanse espressokeuze

Kies het soort Italiaanse espressokoffie

Binnen de Italiaanse espressokoffies zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn exclusieve specialty coffees, single estates en het traditionele Italiaanse brand. Maak hieronder een keuze uit een van de mogelijkheden.

Italiaanse espressokeuze

Coffee experience - fastfood - espressokeuze

Kies het soort espressokoffie

Het soort branding van de espressokoffie is bepalend voor het best passende concept. Moet de espresso op traditionele Italiaanse wijze gebrand zijn, kiest u voor Nederlandse branding of wilt u uw espressokoffie volledig personaliseren?

Espressokeuze

Coffee Experience - theeconcept

Kies het soort thee

Coffee Experience heeft een ruim aanbod thee en theevarianten. Maak een keuze voor een theevariatie of kies voor hot chocolate om te ontdekken binnen welk concept u deze variant vindt.

Theekeuze

Coffee Experience - koffiemachines

Kies een categorie koffiemachine

In ons assortiment koffiemachines vindt u professionele filtermachines, warme drankenautomaten en de beste espressoapparatuur. Kies hieronder de categorie waarin u bent geinteresseerd.

Koffiemachine keuze

Coffee Experience - warme dranken machines

Kies het soort warme dranken automaat

Warme dranken automaten zijn er in veel verschillende varianten. Om een zo gericht mogelijke presentatie te genereren van de machines die voor u interessant zijn, kiest u hieronder een soort warme drankenautomaat.

Warme dranken automaat keuze

Coffee Experience - Espresso aparatuur

Kies het soort espresso apparatuur

Espresso apparatuur is er in uiteenlopende varianten. Om een zo gericht mogelijke presentatie te genereren van de apparatuur die voor u interessant is, kiest u hieronder het soort espresso apparatuur waarnaar u opzoek bent.

Espresso apparatuur keuze

0% voltooid

De Coffee Experience

Totale invulling voor iedere koffie- en theewens

Totale invulling voor iedere koffie- en theewens

Met onderstaande concepten is er voor iedere koffiewens een totale invulling mogelijk. Maar wat is kwalitatieve koffie zonder een even onderscheidend theeconcept? De beste theevariaties zijn samengebracht in het concept Tea Mondiano.

Gebruik bovenstaande advies module om te ontdekken welke Coffee Experience oplossing totale invulling geeft voor uw situatie.Koffie- en theeconcepten