Your Brand, Your Blend & Your Style

Your Brand, Your Blend & Your Style

Een vrijblijvend advies op maat

Klik op de onderstaande button om het aanvraagformulier te openen

Open aanvraagformulier
Advies formulier

Advies aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in om een adviesafspraak met onze specialist te maken

Onderscheidend met eigen koffieconcept

Koffie is nog altijd één van de populairste dranken. Over de gehele wereld zijn er ontelbaar veel koffiemerken verkrijgbaar, allen met een eigen smaak en eigen uitstraling. Toch is dit voor veel bedrijven niet voldoende, het echte onderscheid maakt een organisatie met een zelf gecreëerd koffieconcept. Your Brand, Your Blend & Your Style helpt u bij het ontwikkelen van de koffie die past bij uw gasten. Zowel in smaak als in uitstraling.

Stappenplan

Stappenplan

Your Brand, Your Blend & Your Style heeft de beschikking over een eigen koffiebranderij en koffielab. Hier worden aan de hand van een persoonlijk gesprek -samen met u- de eerste stappen gezet voor het te ontwikkelen private label.

Vervolgens kunt u in alle rust de melange bepalen in de stijlvolle monsterkamer. Natuurlijk helpen specialisten u bij het maken van de keuzes. De cafeïne, het aroma en de body: het samenstellen op zich is al een ontdekkingsreis voor alle zintuigen.

Tot slot vindt in de branderij het branden van uw eigen melange plaats. Dit gebeurt op een traditionele manier in een trommelbrander van Probat. Bij elke charge wordt er 100 kilo gebrand en zorgvuldig beoordeeld door de keurmeester. Geen boon gaat 'zomaar' richting de verpakkingsafdeling, waar uiteindelijk de laatste hand wordt gelegd aan uw unieke koffie.

Introductie Your blend