Caffé Musetti

Caffé Musetti

Een vrijblijvend advies op maat

Klik op de onderstaande button om het aanvraagformulier te openen

Open aanvraagformulier
Advies formulier

Advies aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in om een adviesafspraak met onze specialist te maken

Exclusieve Italiaanse verwenkoffie

De familie Musetti heeft gedurende haar hele bestaansgeschiedenis gezocht naar de beste plantages ter wereld, om uiteindelijk het allerbeste product in het kopje te krijgen. Koffie vol van bijzondere geuren en smaken. "Alles draait om liefde en ervaring. Passie leidt tot grootse resultaten. Als je echt in iets gelooft en gek genoeg bent om daarvoor te leven, dan krijgt alles zin. Mijn droom was een aroma, een sfeer, een goede koffie."--Lucia Musetti--

Training

De Italiaanse school van Musetti levert een barista de kennis voor het creëren van het beste kopje koffie. Op de Musetti Latte-Art school geeft oud wereldkampioen Luigi Lupi opleidingen voor verschillende kennisniveaus.

Demonstraties van Luigi Lupi
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Musetti hecht veel waarde aan mens, milieu en maatschappij. Naast meerdere fair trade varianten heeft het merk vele biologische koffiesoorten in het assortiment.

Grand Cru

Grand Cru

Speciaal geselecteerde koffiesoorten samengebracht in een melange van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend voor de koffie, is de nasmaak van chocolade, hints van vanille en bloemen en een vleugje citrus. Een kwaliteit als deze kan alleen gevonden worden in de beste Arabica koffie van de Afrikaanse hoogvlakten.