Een vrijblijvend advies op maat

Klik op de onderstaande button om het aanvraagformulier te openen

Open aanvraagformulier
Advies formulier

Advies aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in om een adviesafspraak met onze specialist te maken

Caffè Mondiano maakt alledaagse koffie bijzonder

Koffie is niet meer weg te denken uit ons leven. Het is de meest gewaardeerde drank zowel thuis als in de horeca. Bij het uitkiezen van een koffieconcept voor uw bedrijf, moet u rekening houden met verschillende aspecten. De kwaliteit, bereiding, presentatie, kennis en service zijn belangrijke eigenschappen die de doorslag kunnen geven voor uw keuze. Caffè Mondiano is een totaalconcept van koffie, cacao en randproducten. Het dekt het hele assortiment: van koffieboon tot koffiekopje.

Mondiano

Mondiano

Caffè Mondiano selecteert sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Niet voor niets noemen we het "Een wereld in koffie". Om het perfecte kopje koffie te bereiden en te presenteren is alles samengebracht in één totaalconcept.

De producten van Caffè Mondiano
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Caffè Mondiano Rainforest is een Rainforest Alliance gecertificeerd product en te herkennen aan het logo met een groene kikker.

Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde boerderijen en plantages. Deze worden gecontroleerd door onafhankelijke en geaccrediteerde organisaties, waardoor de betrouwbaarheid van het Rainforest Alliance Certificaat wordt gewaarborgd.

Missie

Missie

De missie van Caffè Mondiano is om uw gasten te laten genieten van de perfecte koffie.